Hosting & Ontwikkeling

Het dienstenaanbod van Piwi-Web IT Solutions bestaat uit hosting en het ontwikkelen van websites, webwinkels, webapplicaties en "Apps" voor uw iPhone, iPad of Android toestel. Deze twee diensten worden hieronder uitvoerig besproken. Wilt u graag meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar pim@piwi-web.com.

HOSTING DIENSTEN

Onder hosting diensten valt het online plaatsen van uw website, domeinnaam en het bieden van e-maildiensten. Het snelle en stabiele hosting platform van Piwi-Web is ideaal voor uw website, webwinkel of webapplicatie.

Piwi-Web biedt u een totaalpakket aan. Dit houdt in:

  • Het vastleggen van uw bedrijfsnaam of persoonlijke naam op het internet
  • Het online plaatsen van uw website
  • Ongelimiteerd aantal e-mailaddressen zoals info@uwdomein.nl
  • 24 uur en 7 dagen per week online met 99,9% uptime garantie

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid webruimte en dataverkeer die u nodig heeft. De meeste websites hebben ruim voldoende aan het kleinste pakket, Zakelijk 1. Mocht u echter meer capaciteit nodig hebben, dan kunt u kiezen uit onderstaande staffels Zakelijk 2 en Zakelijk 3:

Zakelijk 1 € 10,00 p/m: 1000 MB webruimte en 10.000 MB dataverkeer
Zakelijk 2 € 17,50 p/m: 2500 MB webruimte en 20.000 MB dataverkeer
Zakelijk 3 € 25,00 p/m: 5000 MB webruimte en 50.000 MB dataverkeer

Bovenstaande staffels zijn een indicatie van de mogelijkheden. Mocht u echter specifieke wensen hebben schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

WEB & APP ONTWIKKELING

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf op het internet. Een goed verzorgde website is dus zeer belangrijk. Piwi-Web helpt u met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van uw website, webwinkel of maatwerk webapplicatie.

Vandaag de dag heeft iedereen een smartphone die vol staat met zogenoemde "Apps". Ook hierin kan ik u van dienst zijn voor het ontwikkelen van een iPhone en/of Android "App".

Gezien het onwikkelen van een website, webwinkel, webapplicatie of "App" altijd maatwerk is, kom ik graag bij u langs om een beeld te krijgen van uw organisatie en uw wensen.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Registreer!

LoadingAvailable